Chokolade fondant.

5.7/6 rating (3 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Visninger: 2166
Chokolade fondant.

Du skal bruge


  • 4 æg
  • 75 g sukker
  • 55 g hakkede mandler
  • 30 g mel
  • 100 g smør
  • 100 g mørk chokolade


Sådan gør du

Forvarm ovnen til 200 ° C.
Smør og mel 4 forme.

I en skål piskes æggene med sukker indtil blandingen er hvid & tyk

Tilsæt hakkede mandler og mel

Smelt chokoladen med smørret.

Tilføj æg blandingen til chokoladen.

Bages 8 til 10 minutter. Serveres varm, ledsaget af vaniljeis. Dette er en super simpel dessert at lave.

Garanteret succes!

Tip: Serveres med lidt grov æble compot eller økologisk creme fraiche.
Chokolade fondantfranks




Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark