Chokolade kopper

5.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Klar på: 25 min
  • Visninger: 4678
Chokolade kopper

Du skal bruge

  • 75 g mel
  • 1 1/2 theske hasselnødde mel
  • 45 g brun sukker
  • 1 1/2 theske bage
  • 3 1/2 theske cacao pulver, sigtet
  • 125 ml mælk
  • 35 g smør
  • 1 æg
  • 1 stang vanilje
  • 90 g brun sukker
  • 250 g kogende vand.


Sådan gør du


Varm ovnen op til 180 grader.
bland mel, hasselnødde mel, sukker, bagepulver & cacao pulver.
Tilsæt mælk, pisket æg, vanille & mix det godt. Kommes i kopper & sættes i bradepande. Sukker & lidt ekstr cacao pulver mixes & kommes over kopperne. Det kogende vand hældes i bradepanden & de bages 12 - 15 min indtil de er faste.

Serveres med god lokal økologisk creme fraiche eller hjemmelavet vanille is
Velbekomme.

Chokolade kopperfranks

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark