Hjemmelavet Flødeboller

4.7/6 rating (7 votes)
  • Til: 10 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 7470
 Hjemmelavet Flødeboller

Du skal bruge

Flødebolleskum

3 dl. Æggehvide

130 g.sukker

½ dl vand

80 g.glukose

2 vanilje stænger

Flødebolle bund

300 g. marcipan

50-100 g flormelis

Hvid chokolade

450 g.hvid chokolade

 

 


Sådan gør du

Flødebolleskum

Kom vand, sukker, glukose i en gryde, skrab vaniljekornene ud af stængerne og kom dem i gryden. Blandes i og koges op til ca 121 grader. Disse kommes sammen med let pisket æggevide  og piskes sammen til massen er lun må ikke være for varm ellers falder den sammen.

Flødebolle Bund    

Flormelis drysses ud på bagepapir kom marcipanen på og bagepapir ovenpå og rul ud i 2-3 mm tykkelse, stikkes ud med en udstikker i den størelse du ønsker (foto = 3 cm)

Chokoladeovertræk   

Smelt 250g chokolade til 40-45 grader og kom rersten af chokolanden i og rør rundt til tempeartur er 28-30 grader.

Hæld flødebolle skummet i en sprøjtepose og sprøjt skummet over bunden og kom den i den flydende chokolade.  

Skal stå i stuetempartur for at køle ned derefter i køleskab

   

 

Beskrivelse

Hjemmelavet flødeboller

By: Rungthiwa Chummongkhon

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark