Dessert på formel B

5.0/6 rating (4 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Avanceret
  • Klar på: 1
  • Visninger: 4401
Dessert på formel B

Du skal bruge

Tørret lakridsmarengs:

160 gr. Isomalt

1 dl. Hvider

Bulow Lakridspulver

Pisk alle ingredienser med en elpisker til en luftig konsistens. Smør massen ud

på bagepapir og tør i ovnen ved 50 grader i 24 timer. Lad lågen stå på klem så

fugten kan slippe ud.

Lakridscreme:

500 gr. Fløde

200 gr. Bulow Lakridssirup

1 tsk. Salmiakpulver

450 gr. hakket Hvidchokolade


Sådan gør du

Kog Fløde, sirup og salmiakpulver op. Hæld derefter over chokoladen og pisk indtil
alt chokoladen er smeltet. Stil massen på køl og når den er helt kold piskes
den let i hånden så den kan stå uden at flyde ud.

Beskrivelse

Flødeost creme:

500 gr. Fløde

200 gr. Philadelphia (naturel)

100 gr. Sukker

200 gr. Sødmælk

12.gr osteløbe

Bulow Lakridspulver

Alt undtagen osteløben koges op. Smag til med lakridspulver og når du har

opnået den ønskede smag tilsættes osteløben og koges yderligere op. Blendes

derefter med stavblender og sigtes .

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark