Lakrids chokolade kage

Du skal bruge
- 150 g smør
- 60 g Sweet Liquorice Syrup
- 2,5 dl sukker
- 4 æg
- 150 g mel
- 6 tsk. Raw Liquorice Powder
- ½ dl. kakao
- ½ tsk. Bagepulver
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 100 g mørk chokolade
Sådan gør du
Varm ovnen op til 200 grader.Rør blødt smør og sukker skummende, rør æggene i et ad gangen.
Smelt chokoladen.
Bland mel, Lakridssirup, Lakridspulver, kakao, bagepulver, vaniljesukker og chokolade og rør det i æggemassen.
Beklæd en bageform min. form er 20x20x5 cm med bagepapir eller smør den med smør. Fordel dejen i bageformen. Alternativt kan man putte 1,5 tsk. dej i hver muffinsform (som på billedet).
Dæmp temperaturen i ovnen til 175 grader, og bag kagen i ca. 25. minutter, hvis man bager i muffinsforme bag kun 16-20 min.
Du kan tjekke om den er færdigbagt ved at stikke en strikkepind i kagen, hvis der ikke hænger dej på pinden er den færdig.
Tag ud - køl af og nyd
PS. Husk at smage på dejen før den bages, det er en himmelsk mundfuld ;)