LAKRIDS-RUGBRØDS-LAGKAGE

4.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 4995
LAKRIDS-RUGBRØDS-LAGKAGE

Du skal bruge

(6-8 portioner)

  • Rugbrødsbunde:
  • 6 æg
  • 200 g finthakket mørkt rugbrød
  • uden kerner
  • 200 g rørsukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g hakkede valnødder
  • 2-3 tsk. Raw Liquorice Powder
  • Fyld:
  • 2 bananer i skiver
  • 400-500 g mascarpone
  • 2-3 spsk. Sweet Liquorice Syrup
  • el. Salty Liquorice Syrup
  • Pynt:
  • 2-3 tsk. Raw Liquorice Powder
  • 15 stk. knuste Raw Liquorice Drops


Sådan gør du

Tænd ovnen på 175 grader, varmluft. Blommer og hvider deles, hvorefter
hviderne piskes stive. Vend forsigtigt lakridspulver, rørsukker og blommer
i hviderne (lidt ad gangen) og til sidst valnødder, rugbrød og bagepulver.
Hæld dejen i en smurt springform (20-25 cm i diam.) og bag den i ca. 30 min.
Når kagen er afkølet, skæres den igennem til to bunde. Mascarpone
røres op med lakridssirup, og lægges sammen med bananskiverne og
lagkagebundene. Lagkagen toppes til sidst med lakridspulver og drops, og
er klar til servering.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark