LAKRIDS BISCOTTI

5.7/6 rating (3 votes)
  • Til: 8 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 55 minutter
  • Visninger: 4817
LAKRIDS BISCOTTI

Du skal bruge

(Ca. 25 stk.)

  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g sukker
  • 2 tsk. kanel
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 6 tsk. Raw Liquorice Powder
  • 150 g groft, hakkede mandler
  • revet skal af 1 øko. appelsin
  • 2 æg


Sådan gør du

Bland mel og bagepulver i en skål. Tilsæt Lakridspulver, kanel, sukker og vaniljesukker. Rør herefter mandler og revet appelsinskal i og saml dejen med æggene.

Del den klistrede dej i to lige store stykker på en bageplade med bagepapir. Form dem med fingrene til to lidt flade stænger, ved hjælp af mel.

Bag dem i ovnen ved 185 grader i 20 min. Herefter skæres stængerne i 1 cm. tykke stykker, som igen lægges på bagepladen og bages færdig ved 120 grader i 15 min.

 

Tip: Bland 1 tsk. Raw Liquorice Powder i din kop kaffe og nyd den til en Lakridsbiscotti, i selskab med dem du holder af.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark