Lakrids flødeboller

5.0/6 rating (2 votes)
  • Til: 6 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 30 min
  • Visninger: 4064
Lakrids flødeboller

Du skal bruge

(12 stk.)

  • 50 g marcipan
  • 1 tsk. Raw Liquorice Powder
  • 1 blad husblas
  • 1½ pasteuriseret æggehvider
  • 1 dl flormelis
  • 1 spsk. Sweet Liquorice syrup
  • 300 g hvid chokolade
  • 1 spsk. tørrede tranebær
  • 1 tsk. Raw Liquorice Powder


Sådan gør du

Bland marcipanen med lakridspulveret og ælt det godt sammen.
Rul marcipanen ud i 2 mm tykkelse, udstik små cirkler med en 4 cm udstikker
og lad dem hvile på køl. Udblød husblassen og smelt den med det vand,der hænger ved.

Pisk hviderne stive med flormelis og pisk først lakridssiruppen i
og derefter husblassen i lidt ad gangen, mens der piskes.
Kom hviderne i en sprøjtepose, sæt en top på hver bund og stil dem i fryseren.
Smelt chokoladen over vandbad og hak tranebærrene fint.

Overtræk flødebollerne ved at dyppe dem i chokoladen, drys med tranebær og lakridspulver
og lad dem tørre på et stykke bagepapir.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark