Lakridskransekage - sødt, syrligt og saltet

6.0/6 rating (2 votes)
  • Til: 6 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 25 min
  • Visninger: 5511
Lakridskransekage - sødt, syrligt og saltet

Du skal bruge

  • 350 g marcipan
  • 175 g sukker
  • 40 g æggehvide
  • 40 g salty Liquorice Syrup
  • Raw Liquorice Powder til pynt


Sådan gør du

Marcipan og sukker æltes sammen, æggehviderne tilsættes langsomt, tilsidst hældes lakridssiruppen i massen.
Sprøjtes ud på bagepapir ca. 15-20 g, drysses med Raw Liquorice Powder.
Bages ved 230 grader i 6-7 min.
Efter afkøling dyppes de i tempereret hvid chokolade og pyntes evt. med frysetørret hindbær.

Opskriften er lavet i samarbejde med Konditorlandsholdet.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark