Marengs

4.5/6 rating (4 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Visninger: 5520
Marengs

Du skal bruge

  • 6 æggehvider (2 dl)
  • 340 g flormelis eller 4 dl rørsukker
  • 1 tsk. eddike


Sådan gør du

Pisk æggehviderne med eddike sukkeret til stift skum. Det er færdigt når sukkeret er HELT opløst. Bages midt i en 100 grader varm ovn i 45–120 min. alt efter størrelsen. NB: Når man bruger rørsukker til marengs skal skummet piskes i længere tid. Derfor kan det være en fordel først at findele rørsukkeret i en foodprocessor eller i en morter.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark