Panna cotta

5.0/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 2302
Panna cotta

Du skal bruge

  • ½ fløde
  • 100g. sukker
  • 1 stang vanilje
  • 3 blade husblas


Sådan gør du

Skrab marven ud af vaniljestangen og kom det i fløden sammen med den flækkede vaniljestang. Kom sukkeret i og kog det stille op i en 5-10 minutter. Tag gryden af blusset. Pil vaniljestangen op.

Blød husblasen op i koldt vand og rør det i den varme fløde. Rør Panna cotta til 30-35 grader. Si fløden over i 4 portionsskåle og stil dem i køleskabet. De skal stå et par timer eller tre til fløden er stivnet til en blød budding, der kan vendes ud på tallerkenen, hvis man varmer skålen i lidt varmt vand.

Beskrivelse

Fae foto

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark