Rabarber og mørk chokolade tærte

5.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 55 minutter
  • Visninger: 3991
Rabarber og mørk chokolade tærte

Du skal bruge

  • ¼ kop (25 g) hollandsk kakao +, plus ekstra, til afstøvning
  • 1 ¼ kopper (185g) mel
  • 125 g afkølet smør
  • ½ kop (80g) flor sukker
  • 3 æggeblommer
  • 2 spsk isvand
  • bagt rabarber
  • 400g rabarber, skæres i 10 cm stykke
  • 2 spsk flor sukker
  • 1 spsk rosenvand

Mørk chokolade ganache.

  • 300g mørk chokolade, hakket
  • 1 kop (250 ml) fløde

Beskrivelse

Kom kakao, mel, smør og flormelis i skålen i en foodprocessor og kør indtil blandingen ligner fine brødkrummer.
Mens motoren kører, tilsæt æggeblommer. Tilsæt isvand og kør indtil dejen er samlet. Flad ud & pak ind i film og opbevares i køleskab i 1 time. Forvarm ovnen til 180 ° C. Rul dejen ud mellem 2 stykker non-stick bagepapir til 3mm tyk.
Læg i en 24cm rundt løs tærteform, trim kanterne og prik dejen med en gaffel.

Opbevares i køleskab i 30 minutter. Bages i 15 minutter, med vægte over.Fjern papiret, og vægte og bages i yderligere 10-15 minutter, eller indtil dejen er let gylden. Lad det køle af. Kom rabarber, sukker og rosenvand i en skål og bland det.
Læg dem på en bageplade med non-stick bagepapir, dæk med alufolie og bag i 15-20 minutter eller indtil de er møre.

Mørk chokolade ganache, chokolade og fløde kommes i en gryde over svag varme og rør indtil det smelter og er glat. Lad det blive tykt. Placer rabarber på bunden og hæld ganachen over.

Opbevares i køleskab i 2-3 timer eller indtil den har sat sig. Drys med kakao..

Tip: Lav dagen før & drys med kakao inden servering.
Chokolade  rarbaber trtefranks

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark