Hyldeblomst champagne

5.0/6 rating (4 votes)
  • Til: 10 personer
  • Klar på: 1,5
  • Visninger: 3574
Hyldeblomst champagne

Du skal bruge

20 hyldeblomst skærme

750 g sukker

1 st citron

1 ts. økologisk eddike eller hvidvins eddike

5 g gær (kan undværes)

4 l vand

 


Sådan gør du

  • Anbring det varme vand og sukker i en ren spand og rør rundt indtil sukkeret opløses, hvorefter der suppleres med koldt vand, således, at du har ialt har ca 5 liter væske.
  • Tilføj citrosaft og skal, eddiken og hyldeblomsterne omrøres forsigtigt.
  • Dæk beholderen med væsken med et viskestykke og og lad indholdet stå og gære i et par dage.
  • Lad blandingen gære (dækket med viskestykket) i yderligere 3-4 dage. Herefter hælder du væsken gennem en si foret med et viskestykke og omhæld (dekantér) blandingen ind i sterilerede stærke glasflasker med champagne-stoppere eller skruelåg.
  • Forsegl flaskerne og lad dem stå og gære i mindst en uge før hyldeblomst-champagnen serveres nedkølet. 

Beskrivelse

til 6 flasker hyldeblomst champange

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark