Andetunge chips

5.0/6 rating (6 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 1 time
  • Visninger: 4230
Andetunge chips

Du skal bruge

  • 80g. smør
  • 200g. andnetunger filet, fint hakkede
  • 2 spsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • 100g. tapioka mel
  • 450g. mel
  • 2-3 dl vand
  • 2 spsk. Paperika
  • 1.5-2 l. olie til friter


Sådan gør du

Andetunge koges med salt, peber til den er møre og pil ben ud og hakkes.

Smørret smeltes ved svag varme med andetunge og paperika, tage tapiokamel og mel i. koges op med vand, salt og sukker melet kommes i og ristes godt igennem under omrøring, til dejen slipper gryden. Tages af og rulles i tyndt lag og tørres i oven70 grader til den er tør.

Varm olien op til 160-170 grader kom andetunge chips i til den er gylden, tag den ud og dys med fint salt.

Lavet af Rungthiwa Chummongkhon (Fae)
Se også gulerods chips.
Se min Blog hvor Gastronomisk Undergrund til Olympic Games i London bla severede andetunge chips for Prins Henrik. 

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark