Dampet fisk med koriander, chili og hvidløg (pla neung manao)

4.0/6 rating (5 votes)
  • Til: 2 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 30 min
  • Visninger: 10826
Dampet fisk med koriander, chili og hvidløg (pla neung manao)

Du skal bruge

 

  • 1 fisk (gerne brasen, havbar, regnbueørred eller tilapia eller et par fileter)
  • 1 håndfuld frisk koriander, hakket groft
  • 5 fed. hvidløg, hakket
  • 1-2 stk. rød chilli efter smag og behag  fint hakket
  • 4 spsk. fiskesovs
  • 3 spsk. sukker
  • 4 spsk. limejuice
  • 4 spsk. vand


Sådan gør du


Varm ovnen op til 190 grader. Kom den hele fisk eller fileterne i et lille ovnfast fad. Dæk med staniol og kom i ovnen til de er færdige. Der er forskel på tilberedningstiden pga. af størrelse. Giv en mindre fisk, som passer til én person, måske 30 minutter, eller lidt mindre.  Fileter skal ikke have så meget. omkring 15 minutter.
Husk at tjekke undervejs

Beskrivelse

® copyrigth Rungthiwa Chummongkhon (Fae)
Fae foto
Se også min blog om mad.
728x90 01-1

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark