Thai Forårsruller

5.6/6 rating (5 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 15272
Thailanske forårsruller

Du skal bruge

  • 4 stk. gulerødder
  • 200 g. kinakål eller hvidkål
  • 200 g. ærter
  • 2 tsk. karry
  • 2 fed. hvidløg
  • 300 g. hakket svinekød
  •  salt og peber
  • 12 plader fillodej
  • 1 æggehvide
  • 1spsk olie til pensling
  • 1 tsk. sukker

Sursød sauce

  • 1 dl. vand
  • ½ dl. sukker
  • 4 spsk. eddike
  • 1 fed. Hvidløg
  • 1-2 stk. Rød chilli
  • 2 tsk. majsstivelse
  •  salt


Sådan gør du

Skræl gulerødderne og riv dem groft på et rivejern. Snit kålen meget fint. Varm olien på en pande og svits karry, hvidløg, gulerødder, ærter og kål og steg det ved god varme et par minutter. Tilsæt det. brun svinekød og vend godt sammen i kort tid, så grønsagerne ikke brænder på. Smag til med salt, peber og sukker.

Læg et par spsk. af fyldet på en dejfirkant. Fold spidsen og siderne ind over fyldet og rul den sammen. Sidsen fugtes med æggehvid eller vand og "limes" fast.

Varm olie til 190 grader og filter til dejen er gylden.
Fyld til forårsrulle

Thai Sursød sovs

Kom vand, sukker, eddike, rød chilli og hvidløg i en lille gryde. Kog det ved svag varme i ca. 3 minutter. Rør majsstivelsen ud i lidt koldt vand til en jævning og rør den i saucen. Kog saucen i yderligere 3 minutter og afkøl den. Så blændes i 1 min.


Beskrivelse

thaikokkeskole.dk
Af : Rungthiwa Chummongkhon (Fae)
Thai-kokkeskole.dk
Kokke konkrurrence på ti trin ned.
Børsen Kokketalent regionsfinale på ti trin ned. Her er det en ret som Jeg lavede til Børsen kokketalent 2012 se mere tryk på foto.
Braiseret Kalvebryst hertil Ragout af haler i sprød dej, grønne ærter, stegte svampe, urter fra haven samt kryddersauce, med Thai forårsrulle.
728x90 01-1

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark