Bækørreder bagt i folie

3.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 4014
Bækørreder bagt i folie

Du skal bruge

  • 4 bækørreder
  • 1 skive hvedebrød
  • 2 tomater
  • 1 lille bundt persille
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk revet citronskal
  • 1 spsk pinjekerner
  • 2 spsk kapers
  • 2 dl hvidvin
  • 4 tsk olivenolie
  • salt og peber
Tilbehør:
  • nye kartofler
  • en stor skål frisk salat
  • godt brød eller flûtes


Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 225 grader
  • Skyl fiskene grundigt, og dup dem tørre med køkkenrulle.
    Skær brødet i små stykker, og skær tomaterne i små tern.
  • Hak persille, og hak hvidløget fint.
  • Bland brød, tomater, hvidløg, citronskal, pinjekerner og kapers i en skål.
  • Fordel brødfyldet i bugen på de 4 fisk.
  • Læg hver ørred på et stykke folie på ca. 30 cm.
  • Krydr fisken med salt og peber. Fold kanterne af folien op omkring fisken, hæld ½ dl hvidvin ved hver portion, og dryp med 1 tsk olie. Luk folien om fisken som en pakke.
  • Læg pakkerne i en bradepande, og bag dem i 20 min.
Servér fisken i pakkerne med nye kartofler, godt brød og en stor skål salat.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark