Boller med lakrids og chokolade.

Du skal bruge
- 1,1 kg. Mel
- 150 g. blød smør
- 80 g. sukker
- 50 g. gær
- 4 dl. Sødmælk
- 4 dl. lun vand
- 150 g. grovhakket chokolade
- 1½ spsk. Raw Liquorice Powder.
- 20 g. salt.
Sådan gør du
Lun mælk og vandet i en gryde, hæld det i en skål og opløs gæret, tilsæt mel ,smør, sukker og rør 15 minutter kom derefter salt i og rør i 3 minutter. Lad dejen hæve lunt 2 gange i alt først i skål , derefter skæres i stykker rulles til boller og hæve igen.
Dejen skal gerne blive dobbelt størrelse.
Forvarm ovn til ca. 205 grader. I ca. 15-20 minutter. Der bruges dampovn eller vandbad i alm ovn .
Ca 30 stk.
Af: Rungthiwa Chummongkhon (Fae)
Fedeopskrifter.dk På Facebook
Comments (1)
Rungthiwa Chummongkhon
reply