Rødbedebrød fra Kollerup Mølle Kro

5.6/6 rating (10 votes)
  • Til: 8 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 1
  • Visninger: 6662
Rødbedebrød fra Kollerup Mølle Kro

Du skal bruge

  • 2 pk gær
  • 1 dl olie
  • 1 stor håndfuld salt
  • 1 stor håndfuld valnødde
  • 1 stor håndfuld hvedekerner
  • 1 revet rå røbede (ca. 300g)
  • 1 l vand, mel


Sådan gør du

Dejen æltes sammen, står derefter 36 timer i køleskab, Dejen slåes op til flytes og hæver derefter 12 timer i køleskab. Brødet bages ved 200 grader med damp, (hæld 1 dl vand i bunden af ovnen )i 20-25 minutter Dejen bliver bedre, hvis man hver gang man laver den, tager lidt surdej fra til næste portion.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark