Valnøddebrød

5.3/6 rating (4 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 25 min
  • Visninger: 5568
Valnøddebrød

Du skal bruge

850 g hvedemel

250 g durummel

l L lunken vand

3 dl surdej

30 g gær

3-4 sp maltsirup

1 håndfuld Valnøder

1 håndfuld græskar kerner

2 håndful solsiker

30 g salt tilsættes til sidst

 


Sådan gør du

Æltes i 15 minutter i røremaskine , tag salt og kør 3 minutter. Lad dejen hæve 3-4 timer i køleskab

bages i stenovn eller alm ovn 280 grader 20-30 minutter

Beskrivelse

Hjemmelavet Valnødebrød

Opskrift til 2 brød:

Af: Rungthiwa Chummongkhon (Fae)

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark