Chutney af gule rosiner og koriander

3.6/6 rating (5 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Visninger: 1850
Chutney af gule rosiner og koriander

Du skal bruge

  • 2 spsk. hel spidskommen
  • frøene af 10 kardemommekapsler
  • 1 spsk. korianderfrø
  • 1 tsk. hel kommen
  • 1–3 små grønne eller røde chili
  • 2 store bundter frisk koriander
  • 250 g store gule eller grønne rosiner
  • lille bundt marrokansk mynte
  • 4–6 kardemommeblade
  • fintrevet skal af 1–2 citroner
  • saft af 2–3 citroner
  • 3 spsk. æbleeddike
  • en smule rørsukker
  • 2 dl. olivenolie
  • salt


Sådan gør du

Rist krydderierne hver for sig, på en varm pande til de dufter. Pas på de ikke branker.

Knus dem i morter, eller kaffemølle til et nogenlunde fint pulver.

Fjern kernerne fra chilierne. Hak dem fint. Hak krydderurterne groft – også stængler og evt. rødder.

Bland det hele. Smag forsigtigt til med salt. Lad det trække et par timer. Smag til.

Det holder flere uger i køleskabet.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark