Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager

3.8/6 rating (4 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 4142
Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager

Du skal bruge

  • 6 gulerødder
  • 150 g sukkerærter
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 dl eddike
  • 75 g sukker
  • 500 g torskefilet
  • 150 g bacon

Tilbehør:

  • Kogte ris


Sådan gør du

  • Skræl gulerødderne, og skær dem i bånd med en kartoffelskræller.
  • Skær peberfrugt i strimler.
  • Kom gulerødder, peberfrugt og sukkerærter i en skål.
  • Kog eddike og sukker sammen i en gryde, og hæld lagen over grøntsagerne.
  • Krydr torskefilterne med salt og peber, og vikl forsigtigt bacon omkring.
  • Varm en slip let-pande, og steg torskefileterne i ca. 3 min på hver side, til baconen er sprød. 

Servér torsken med råsyltede grøntsager og kogte ris.

Tip: I stedet for torsk kan du anvende mørksej eller kuller.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark