Dampede rødspætter med gulerødder i appelsin

4.0/6 rating (6 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 3923
Dampede rødspætter med gulerødder i appelsin

Du skal bruge

  • 600 g gulerødder
  • saft af 2 friske appelsiner
  • 250 g cherrytomater
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 500 g rødspættefileter

Tilbehør: Kogt pasta


Sådan gør du

  • Skræl gulerødderne, og skær dem i grove stykker.
  • Kog gulerødderne i en gryde med appelsinsaften i 5 min.
  • Tilsæt cherrytomater, skru ned for blusset, og lad grøntsagerne simre endnu 2 min.
  • Tilsæt grofthakket basilikum, og smag til med salt og peber.
  • Læg to rødspættefileter oven på hinanden, og rul dem sammen.
  • Drys med salt og peber, og læg rødspætterne i en gryde.
  • Hæld 2 dl vand i gryden, og lad fisken småkoge 10 min. under låg.

Servér rødspætterne med appelsingulerødderne og kogt pasta.

Tip: I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark