Dampede silderuller med peberrodscreme

3.8/6 rating (4 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 2387
Dampede silderuller med peberrodscreme

Du skal bruge

400 g sildefileter
3 dl ylette, letmælksyoghurt eller lign.
3-4 spsk revet peberrod
½ tsk sukker
3 spsk lager- eller vineddike

Tilbehør:
Kogte kartofler
Kogte grøntsager


Sådan gør du

  • Rør ylette med sukker og peberrod. Smag til med salt og peber. Lad cremen trække 5-10 min. Smag evt. til med mere peberrod. 
  • Klip finnerne på sildene af, og klip sildefileterne over på midten, så du får 2 lange smalle fileter ud af hver sild. 
  • Rul sildefileterne sammen, og hold dem fast med en tandstik. 
  • Kom 3 dl vand, 3 spsk eddike, 1 tsk salt og lidt stødt peber i en pande, og bring vandet i kog. 
  • Læg sildene i vandet, læg låg på panden eller dæk med stanniol, og lad sildene simre i 2-3 min.

Servér sildene med peberrodscreme, kogte kartofler og grøntsager.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark