Dampet laks med grønne asparges

4.5/6 rating (4 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 4646
Dampet laks med grønne asparges

Du skal bruge

1 bundt asparges (500 g)
2½ dl bouillon
1 spsk majsstivelse opløst i ½ dl vand
1 lille bundt dild
450-500 laksefilet uden skind og ben
Tilbehør:
Kogte kartofler
Groft brød


Sådan gør du

  • Knæk bunden af aspargesene, og skær dem i stykker på 2-3 cm
  • Kog aspargesene i bouillonen i 2 min.
  • Opløs majsstivelsen i ½ dl vand, rør blandingen i aspargesene, og kog op under omrøring.
  • Bland hakket dild i saucen, og smag til med salt og peber.
  • Skær laksen i stykker på 5 x 5 cm, og læg dem i en pande.
  • Krydr laksen med salt og peber, og hæld 2 dl vand ved.
  • Dæk panden med låg eller stanniol, og damp fisken ved svag varme i 4-5 min.
Servér laksen med aspargessaucen, kogte kartofler og brød. 
Tip: I stedet for laks kan du anvende ørred.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark