Fisketapas

5.0/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 5528
Fisketapas

Du skal bruge

3-400 g rejer med skal
150-200 g røget laks
150-200 g røget hellefisk
4 dl syrnet fløde 9%
1 fed hvidløg
Purløg
Chilisauce
Tomatpuré

Tilbehør:
4 gulerødder
½ agurk
4 stilke bladselleri
Flûte


Sådan gør du

  • Fordel syrnet fløde i 2 skåle.
  • Smag den ene portion til med presset hvidløg, purløg, salt og peber.
  • Smag den anden portion til med chilisauce, tomatpure, salt og peber.
  • Skær gulerødder, agurk og bladselleri i stave. Anret evt. i glas.
  • Anret rejer, laks og hellefisk på et fad
Servér med sprøde grøntsager og flûte.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark