Grillet ørredfilet med bønnesalat

4.0/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Klar på: 8-10 min.
  • Visninger: 3617
Grillet ørredfilet med bønnesalat

Du skal bruge

6 ørredfileter med skind á ca. 100 g 500 g grønne bønner 1 kg nye kartofler 1 rødløg bredbladet persille 2 spsk olivenolie 2 spsk balsamico 1 fed hvidløg


Sådan gør du

Fisk: Krydr fileterne med salt og peber på kødsiden. Læg dem på en grillrist eller grillpande, og grill dem 8-10 min. på skindsiden. Undgå for stærk varme. Kartoffel-bønnesalat: Kog kartoflerne møre, lad dem køle af og halvér dem. Kog bønnerne, så de stadig er sprøde, og lad dem køle af. Snit rødløget, og hak persillen. Pisk olie, balsamico og hvidløg til en dressing. Vend det hele sammen. Smag til med salt og peber. Tip: I stedet for ørred kan du bruge makrel-, multe- eller sildefilet. Ørred kaldes også forel eller regnbueørred.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark