Grillet knurhane eller ørred

5.0/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 3976
Grillet knurhane eller ørred

Du skal bruge

  • 4 hele fisk á 250-300 g
  • 4 hakkede blommetomater
  • 4 spsk olie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 limefrugter


Sådan gør du

  • Tænd grillen. Skyl og vask fiskene, og tør dem godt. Skær limefrugterne i både. Læg 1 spsk hakkede tomater, som er vendt i olie, ind i hver bug sammen med hakket hvidløg og limebåde. Krydr med salt og peber. Kom fiskene i en dobbelt-rist, og grill dem i 4-5 min. på hver side, afhængig af grillens varme. Kan evt. grilles ved indirekte varme under låg. Beregn da yder--ligere 4 min.
  • Servér med nye kartofler og sprød salat.
  • Vigtigt: Har du købt en hel knurhane, så pas på knurhanens stikkende rygfinne.

Beskrivelse

Grillet knurhane eller ørred

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark