Grillet makrel, sild eller hornfisk

3.5/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 2256
Grillet makrel, sild eller hornfisk

Du skal bruge

4 fileter á 150-200 g
1 bundt bredbladet persille
1 økologisk citron


Sådan gør du

  • Tænd grillen.
  • Hak persillen groft. Tag lidt fra til at drysse over kartoflerne, og bland resten med fintrevet citronskal.
  • Fyld blandingen i fiskens bug.
  • Krydr med salt og peber.
  • Læg fisken sammen ‘hoved mod hale‘ i en oliesmurt dobbeltrist, og grill den ved direkte varme i 3-6 min. på hver side. 

Servér med nye kartofler, drysset med hakket persille. Pynt evt. med rødbedespirer.

Anden egnet fisk: Rødfisk, multe, ørred

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark