Grillet, marineret tun med soltørrede tomater og basilikum

4.6/6 rating (7 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 9305
Grillet, marineret tun med soltørrede tomater og basilikum

Du skal bruge

  • 2 tunbøffer á 200 g, ca. 3 cm høje
  • 100 g udblødte soltørrede tomater
  • 1 potte frisk basilikum
  • ½ dl god olivenolie
  • 2 spsk balsamicoeddike
  • 20 g kapers
  • ½ rød peberfrugt
  • 2 bdt. rucolasalat


Sådan gør du

  • Tunbøfferne grilles kort på begge sider, så de stadig er rå i midten.
  • Del tunbøfferne én gang på den flade side og herefter én gang på den højkant, så hver bøf bliver til 4 stykker.
  • De soltørrede tomater, basilikum, olivenolie, balsamico, kapers og peberfrugt blendes til en tyk pasta, som smøres på de rå tunsidestykker.
  • Anret de marinerede tunstykker med rucola imellem.

Servér f.eks. med dampede grønne bønner vendt med olivenolie, persille, hvidløg og salt.

Tip: I stedet for tun kan man anvende Blue Marlin.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark