Høstsild med blommekompot

4.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 30 min
  • Visninger: 4405
Høstsild med blommekompot

Du skal bruge

  • 4 sildefileter
  • 1 bakke rucola
  • 500 g blommer
  • 2 rødløg
  • 1 spsk raps- eller olivenolie
  • 2 spsk eddike
  • 1 spsk brun farin
  • 5 kviste frisk timian
  • 4 skiver ristet rugbrød


Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 220 grader. 
  • Skyl sildefileterne, fjern rygfinnen. 
  • Drys sildene indeni med salt og peber.
  • Læg sildene i et ovnfast fad med bagepapir. 
  • Steg sildene i 12 min. 
  • Skyl rucola. 
  • Halvér blommerne, fjern sten, og skær blommerne i kvarte. 
  • Skær løgene i kvarte.
  • Varm olien på en slip let-pande. 
  • Steg blommer og løg ved svag varme i 2 min.  
  • Tilsæt eddike, og lad fordampe. 
  • Tilsæt brun farin, og vend forsigtigt med blommer og løg sammen med frisk timian. Krydr kompotten med salt og peber.
Servér sildene på rugbrød med rucola og blommekompot.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark