Hvidløgsbagt ising med spinatcreme

3.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Klar på: 55 minutter
  • Visninger: 3965
Hvidløgsbagt ising med spinatcreme

Du skal bruge

  • 4 hele ising
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 500 g frossen spinat
  • kartofler
  • godt brød


Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Rens isingen for blod, hvor hovedet har siddet. 
  • Læg fiskene i et stort ildfast fad eller bradepande. 
  • Skær hvidløget i tynde skiver, og bland det med olien. 
  • Smør olie og hvidløg over fiskene. Drys med salt. 
  • Tilsæt 4 spsk vand, dæk fadet med stanniol, og bag fisken i ovnen i 20 min.
  • Kog spinaten i en gryde med 3 spsk vand.
  • Hæld væsken fra fiskefadet i spinaten, og blend spinaten til en jævn puré.
Servér fisk og spinat med kartofler og brød.

Tip: I stedet for ising kan du bruge rødspætte eller skrubbe.

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark