Ising i kålpakker

3.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 55 minutter
  • Visninger: 1620
Ising i kålpakker

Du skal bruge

  • 4 persillerødder
  • 16 store hvidkålsblade
  • 600 g isingfileter
  • 2 dl hvidvin
  • 2 fed hvidløg
Tilbehør:
  • Kogte kartofler
  • Groft brød


Sådan gør du

  • Bring en stor gryde letsaltet vand i kog. 
  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skræl persillerødderne, og skær dem i tern. 
  • Kog persillerødderne i vandet i 5 min., tag dem op, og gem dem til senere. 
  • Tag forsigtigt 16 yderblade af et helt hvidkålshoved, og kog dem 3-4 min. i vandet. Det betyder ikke noget, at bladene går lidt i stykker. 
  • Lad kålbladene køle af på et viskestykke. 
  • Læg bladene oven på hinanden to og to. Hvis nogle af bladene er gået i stykker, kan de overlappe hinanden. 
  • Fordel fisken på kålbladene, og krydr med salt og peber. 
  • Pak bladene omkring fisken, og læg kålpakkerne i et stort ildfast fad med sammenføjningerne nederst.
  • Skær hvidløget i tynde skiver, bland med persillerødderne, og fordel dem rundt om kålpakkerne. 
  • Hæld hvidvin og 2 dl vand i bunden af fadet, og bag kålpakkerne i 20 min.
Servér kålpakkerne med kogte kartofler og brød. 
 
Tip: I stedet for ising kan du anvende rødspætte eller skrubbe.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark