Ising i kålpakker

Du skal bruge
- 4 persillerødder
- 16 store hvidkålsblade
- 600 g isingfileter
- 2 dl hvidvin
- 2 fed hvidløg
- Kogte kartofler
- Groft brød
Sådan gør du
- Bring en stor gryde letsaltet vand i kog.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skræl persillerødderne, og skær dem i tern.
- Kog persillerødderne i vandet i 5 min., tag dem op, og gem dem til senere.
- Tag forsigtigt 16 yderblade af et helt hvidkålshoved, og kog dem 3-4 min. i vandet. Det betyder ikke noget, at bladene går lidt i stykker.
- Lad kålbladene køle af på et viskestykke.
- Læg bladene oven på hinanden to og to. Hvis nogle af bladene er gået i stykker, kan de overlappe hinanden.
- Fordel fisken på kålbladene, og krydr med salt og peber.
- Pak bladene omkring fisken, og læg kålpakkerne i et stort ildfast fad med sammenføjningerne nederst.
- Skær hvidløget i tynde skiver, bland med persillerødderne, og fordel dem rundt om kålpakkerne.
- Hæld hvidvin og 2 dl vand i bunden af fadet, og bag kålpakkerne i 20 min.
Tip: I stedet for ising kan du anvende rødspætte eller skrubbe.