Italiensk for begyndere

5.0/6 rating (3 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 3079
Italiensk for begyndere

Du skal bruge

600 g mørksejfilet
2 tomater
½ potte frisk basilikum
3 spsk olivenolie
3 spsk revet parmesan
1 fed hvidløg
2 dl hvidvin

Tilbehør: Frisk pasta og grøn salat


Sådan gør du

Fisk:

  • Skær fisken i portionsstykker, og læg stykkerne i et ildfast fad.
  • Tilsæt hvidvin og 2 dl vand, og krydr med salt og peber.  

Topping:

  • Skær tomater i små tern, og hak basilikum fint.
  • Bland tomater, basilikum, olivenolie, friskrevet parmesan og presset hvidløg i en skål.
  • Krydr med salt og peber.
  • Fordel toppingen på fisken.
  • Bag den ved 200 grader i 12-15 min.  

Servér med frisk pasta og grøn salat.

Tip: Fisken kan også grilles ved indirekte varme under låg i 12-15 min.

Anden egnet fisk: Torsk, lyssej eller lange.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark