Julede fiskefrikadeller med røget laks

4.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 15 min
  • Visninger: 3747
Julede fiskefrikadeller med røget laks

Du skal bruge

  • 450-500 g fiskekød (fx torsk, mørksej, lyssej eller kuller)
  • 4 skiver røget laks
  • 1 bdt persille
  • 1 tsk salt
  • 1 æg
  • 2 spsk maizena
  • 1½ dl letmælk


Sådan gør du

  • Skær fiskekødet i mindre stykker, og blend det kortvarigt i en foodprocessor.
  • Tilsæt hakket persille, salt, æg og maizena, og blend til en passende konsistens.
  • Skær den røgede laks i mindre tern, og vend dem i fiskefarsen.
  • Form farsen med en spiseske, og steg fiskefrikadellerne sprøde i fedtstof ved middel varme i cirka 5 min. på hver side.
  • Servér med stegte eller ovnbagte tomater.


Tip! Køb evt. færdig fiskefars, og rør op med røget laks og saften af 1 lime.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark