Kartoffelmørksej med limedressing

4.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 55 minutter
  • Visninger: 3499
Kartoffelmørksej med limedressing

Du skal bruge

  • 600 g mørksejfileter uden skind
  • 4 bagekartofler
  • 2 spsk rapsolie ·
  • 1 broccoli
  • 2 dl syrnet fløde 9%
  • 1 lime
Tilbehør:
  • Groft brød


Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader. 
  • Skær mørksejfileten i 4 nogenlunde ens stykker, og krydr med salt og peber. 
  • Skræl kartoflerne, riv dem groft.
  • Kram de revne kartofter, så saften løber af, og form kartoffelmassen omkring hvert stykke fisk.
  • Form og pres kartoflerne, så de ligger tæt omkring sejfileterne. 
  • Varm olien på en slip let-pande, og brun fisken på begge sider. 
  • Læg fisken i et fad med bagepapir, og bag i 15-20 min. 
  • Skær broccoli i små buketter, og kog i letsaltet vand i 2 min. 
  • Rør syrnet fløde med limesaft, og smag dressingen til med salt og peber.
Servér kartoffelmørksej med broccoli, limedressing og brød.  
 
Tip: I stedet for mørksej kan du anvende torsk eller kuller.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark