Kuller med ratatouille

5.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 1829
Kuller med ratatouille

Du skal bruge

  • 600 g kullerfilet
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 8 tomater
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 bundt frisk basilikum
  • 1 moden mango
  • ½ dl hvid balsamico
  • Pasta


Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader. 
  • Læg kullerfileterne på den ene halvdel af en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Krydr fisken med salt og peber.
  • Skær aubergine, courgette og tomater i skiver. 
  • Læg grøntsagerne taglagt på bagepladen ved siden af fisken.  
  • Hæld olien over grøntsagerne, og drys med salt, peber og hakket basilikum. 
  • Bag fisk og grøntsager i 20 min. 
  • Skræl mangofrugten, og blend kødet med balsamico.
  • Anret fisken på et fad med grøntsagerne ovenpå, og servér med mangosauce og pasta. 
Tip: I stedet for kuller kan du anvende torsk eller mørksej.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark