Laks med sprød bønnesalat

4.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 2987
Laks med sprød bønnesalat

Du skal bruge

  • 1 dåse kidneybønner i saltlage
  • 2 peberfrugter
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1½ spsk olivenolie
  • 1½ spsk vineddike
  • 4 stykker lakse-filet uden skind og ben (400-500 g) Tilbehør:
  • Groft brød


Sådan gør du

  • Hæld kidneybønnerne op i en sigte, skyl dem i koldt vand, og lad dem dryppe af.
  • Skær peberfrugterne i små tern.
  • Skær løget i tynde både.
  • Hak hvidløget fint, og bland det med olie, vineddike, salt og peber til en dressing.
  • Vend kidneybønner, peberfrugter og løg grundigt sammen med dressingen. 
  • Steg laksen ved jævn varme på en pande uden fedtstof 3 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Servér laksen med bønnesalat og brød. 

Tip: Drys evt. bønnesalaten med grofthakket basilikum eller persille eller finthakket frisk chili. I stedet for laks kan du anvende ørred.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark