Laksefrikadeller med hjemmelavet remoulade

2.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 1607
Laksefrikadeller med hjemmelavet remoulade

Du skal bruge

  • 225 g laksefilet
  • 225 g torskefilet
  • 1 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 dl syrnet fløde 9%
  • 2 tsk karry
  • 150 g pickles
  • Tilbehør:
  • Kogte kartofler
  • 1 broccoli


Sådan gør du

  • Skær laks og torsk i mindre stykker.
  • Blend de to slags fisk med æg, mel og ½ dl vand til en grov fars. 
  • Varm olien på en slip let-pande.
  • Form farsen til frikadeller, og steg dem sprøde på begge sider i ca. 3 min.
  • Del broccolien i små buketter, og kog dem i 3 min. 
  • Rør syrnet fløde med karry og vend med pickles. Smag til med salt og peber.
Servér laksefrikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli. 

Tip: I stedet for laks kan du anvende ørred og sej i stedet for torsk.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark