Laksefrikassé

5.2/6 rating (5 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 2278
Laksefrikassé

Du skal bruge

  • 6 dl letmælk
  • 2 spsk majsstivelse
  • 5 forårsløg
  • 1 bundt grønne asparges
  • 200 g frosne ærter
  • 450 g laksefilet
  • 1 bundt dild

Tilbehør:

  • Kogte aspargeskartofler
  • Groft brød


Sådan gør du

  • Hæld 5 dl mælk i en gryde, og varm op.
  • Rør majsstivelse med resten af mælken til en jævning.
  • Rør jævningen i mælken, og kog op.
  • Skær forårsløg og asparges i 3 cm stykker.
  • Skær laksen i tern.
  • Kom forårsløg, asparges, ærter og laks i saucen.
  • Kog retten i 5 min. Tilsæt hakket dild, og smag til med salt og peber. 

Servér med kogte aspargeskartofler og brød.

Tip: I stedet for laks kan du anvende ørred.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark