Luksusfrikadeller med røget laks og krydderurter

4.8/6 rating (4 votes)
  • Til: 6 personer
  • Visninger: 3174
Luksusfrikadeller med røget laks og krydderurter

Du skal bruge

  • 400 g torsk eller lyssejfilet
  • 1 tsk salt
  • peber
  • 1 dl fløde
  • 100 g røget laks skåret i meget små tern
  • 1 æg
  • 2 spsk majsstivelse (maizena)
  • 1-2 hakkede forårsløg eller 1 spsk revet almindelig revet løg
  • 2 spsk dild
  • 2 spsk persille
  • En blanding af smør og olie til stegning


Sådan gør du

  • Skær fisken i mindre stykker og kom dem i en foodprocessor. Mix dem sammen med saltet til en jævn masse. Tilsæt fløden mens der mixes.
  • Kom fiskefarsen op i en skål og rør de øvrige ingredienser i.
  • Lad farsen hvile i køleskab ½ time, og steg derefter små frikadeller i en blanding af smør og olie.

Server med hjemmelavet remoulade og nye kogte kartofler.

Tip: Tag laksen og krydderurterne ud af opskriften, og du har en opskrift på 'almindelige' fiskefrikadeller.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark