Mørksej i filodej

4.0/6 rating (3 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 55 minutter
  • Visninger: 5193
Mørksej i filodej

Du skal bruge

600 g mørksejfileter uden skind og ben
8 tomater
250 g champignon
4 fed hvidløg
2 spsk rapsolie
8 stykker filodej Tilbehør:
Grøn salat
Groft brød


Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader. 
  • Rens champignon, og steg dem sprøde på en slip let-pande i 1 spsk olie. 
  • Skær tomaterne i både, og hak hvidløgene. 
  • Læg filodejstykkerne sammen oven på hinanden to og to, så du har 4 portioner dej, som ligger dobbelt. 
  • Fordel fisk, tomater, hakket hvidløg og champignon på hver portion filodej. Krydr med salt og peber. 
  • Fold filodejen sammen, og læg pakkerne på en bageplade med bagepapir. 
  • Pensl pakkerne med olie, og bag dem i 10-15 min.
Servér filopakkerne med grøn salat og brød. 

Tip: I stedet for mørksej kan du anvende torsk eller kuller.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark