Mørksej-krebinetter med sommergrønt

4.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 3605
Mørksej-krebinetter med sommergrønt

Du skal bruge

  • 500 g mørksejfilet
  • 1 æg
  • 1 dl rasp
  • Grøn salat
  • Rucola
  • Afkølede kartofler
  • Radiser
  • Parmesan
  • 2-3 dl syrnet fløde
  • Purløg


Sådan gør du

  • Hak mørksejfileten med en skarp kniv, til kødet er finthakket.
  • Ælt fiskekødet med 1 æg, ½ tsk salt og friskkværnet peber.
  • Form 4 krebinetter, og vend dem i rasp.
  • Steg krebinetterne på en slip let-pande i gyldent smør, tilsat lidt olie ca. 4 min på hver side ved jævn varme.
  • Bland grøn salat, rucola, skiver af kølige kartofler og radiser.
  • Afslut med frisk parmesan.
  • Bland en kølig dressing af syrnet fløde og hakket purløg.
  • Smag til med salt og peber.
  • Servér krebinetterne med sommergrønt og kølig dressing.
Tip: I stedet for mørksej kan du bruge torsk, kuller eller lyssej.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark