Mørksej med pasta og flødestuvet spinat

6.0/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 4223
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat

Du skal bruge

500 g frossen helbladet spinat
2½ dl fløde 9%
2 spsk majs-stivelse
500 g mørksejfileter uden skind og ben
1 fed hvidløg
500 g frisk pasta
2 porrer


Sådan gør du

  • Kom spinat og 2 dl vand i en gryde, og varm op under låg, til spinaten er optøet.
  • Opløs majsstivelsen i fløden, hæld blandingen i spinaten, og kog godt igennem under omrøring. 
  • Skær mørksejen i store tern, og hak hvidløget fint. 
  • Vend fisk og hvidløg i spinaten, og damp ved svag varme under låg i 3 min. 
  • Bring en stor gryde letsaltet vand i kog. 
  • Skær porrerne i 2 cm tykke skrå skiver.  
  • Kog pasta i det antal minutter, som er angivet på emballagen, og tilsæt porrerne de sidste 2 min. af kogetiden. Skal pastaen koge mindre end 2 min., tilsættes porrerne først.  
  • Hæld vandet fra pastaen, og vend forsigtigt spinaten sammen med pasta og porrer. Smag til med salt og peber, og servér straks.

Tip: I stedet for mørksej kan du anvende torsk.

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark