Ostegratineret torsk med bagte tomater

3.7/6 rating (3 votes)
  • Til: 4 personer
  • Klar på: 15
  • Visninger: 1570
Ostegratineret torsk med bagte tomater

Du skal bruge

  • 500 g torskefilet
  • 4 skiver ost
  • 500 g cocktailtomater
  • 450 g frossen helbladet spinat
  • 400 g pasta
  • 1 spsk rapsolie


Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Saml torskefileterne i fire små portioner, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • Krydr med salt og peber, og læg en skive ost oven på hver torskefilet.
  • Halvér tomaterne, og læg dem ved siden af fiskene.
  • Bag fisk og tomater i 10 min.
  • Grill derefter i 2 min.
  • Kog pastaen som angivet på emballagen. De sidste 3 min. tilsættes den frosne spinat, som koges med.
  • Hæld pasta og spinat til afdrypning i en sigte. Tilsæt olie, og vend rundt. Krydr med salt og peber.

Beskrivelse

Ostegratineret torsk med bagte tomater

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark