Pandekager med laksestuvning

5.0/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 3021
Pandekager med laksestuvning

Du skal bruge

Pandekager (8 stk.):

  • 4 dl hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 1 æg
  • 4 dl letmælk
  • 1 spsk raps- eller olivenolie

Laksestuvning:

  • 6 dl letmælk
  • 3 spsk majsstivelse
  • 3 porrer
  • 4 gulerødder
  • 225 g laksefilet
  • 1 bundt dild


Sådan gør du

  • Kom mel og salt i en skål.
  • Pisk æg, mælk og olie i dejen lidt ad gangen, og rør til dejen er ensartet.
  • Varm en slip let-pande, og steg pandekagerne på begge sider.
  • Hold pandekagerne varme i ovnen inden servering.
  • Skær porrer i ringe, og skyl godt.
  • Skræl gulerødder, og skær i små tern.
  • Skær laksen i mindre tern.
  • Kog porrer og gulerødder under låg i 1 dl vand i 2 min.
  • Tilsæt 5 dl mælk, og varm op.
  • Rør resten af mælken med majsstivelse til en jævning.
  • Rør jævningen i saucen under omrøring. 
  • Tilsæt laksen, og kog saucen i ca. 3 min.
  • Smag til med salt og peber, og tilsæt hakket dild.
  • Servér stuvningen i pandekagerne.

Tip: I pandekagerne kan halvdelen af hvedemelet erstattes af grahamsmel. I stedet for laks kan du anvende ørred.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark