Pitabrød med sprød krydret rødspætte

4.5/6 rating (4 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 3002
Pitabrød med sprød krydret rødspætte

Du skal bruge

2 dl letmælksyoghurt
500 g rødspættefilet
½ tsk paprika
½ tsk karry
2 spsk rasp
2 spsk rapsolie
6 grove pitabrød
Blandet salat:
Strimlet icebergsalat og små tern af agurk, tomat og løg


Sådan gør du

  • Rør yoghurten med ½ tsk salt og lidt peber.
  • Bland paprika, karry, rasp og ½ tsk salt sammen på en tallerken.
  • Vend rødspættestrimlerne i krydderiblandingen.
  • Varm olien op på en pande, og steg fisken i 1-2 min. Ryst af og til panden.
  • Varm pitabrødene som angivet på emballagen.

Servér pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle/fade på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.

Tip: I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.

Smag evt. yoghurten til med lidt knust hvidløg.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark