Ristet skrubbe med rødbeder og krydderurter

3.7/6 rating (3 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 3841
Ristet skrubbe med rødbeder og krydderurter

Du skal bruge

  • 500 g skrubbefileter
  • 8 små rødbeder, ca. 400 g
  • 4 tomater
  • 2 håndfulde frisk basilikum
  • 1 håndfuld frisk estragon
  • 1 spsk rapsolie

Tilbehør:

  • Kogte kartofler
  • Groft brød


Sådan gør du

  • Kom rødbederne i en gryde med 1 tsk salt, og dæk med vand. Kog rødbederne møre, det tager ca. 30 min.
  • Køl de møre rødbeder af under koldt vand, og gnid skindet af.
  • Skær rødbederne i skiver, og bred dem ud på et fad. 
  • Skær tomaterne i små tern.
  • Pluk blade af basilikum og estragon.
  • Fold skrubbefileterne sammen på midten, og steg dem i olien på en slip let-pande, til de er gyldenbrune på den ene side.
  • Vend fisken om, tilsæt krydderurter og tomat, og steg det hele, indtil fisken er gyldenbrun.
  • Krydr fisken med salt og peber, og anret fisk, krydderurter og tomat oven på rødbedeskiverne.
Servér retten med kogte kartofler og brød. 

Tip: I stedet for estragon kan du bruge frisk persille, dild eller purløg. I stedet for skrubbe kan du anvende ising eller rødspætte.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark