Sprødstegt rødspætte med bulgursalat

4.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 25 min
  • Visninger: 3966
Sprødstegt rødspætte med bulgursalat

Du skal bruge

  • 500 g rødspættefileter
  • 1 dl rugmel
  • 2 spsk rapsolie
  • 300 g frosne, optøede hindbær
  • 3 appelsiner
  • 50 g smuttede mandler
  • 4 dl bulgur


Sådan gør du

  • Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl.
  • Vend rødspættefileterne i rugmel krydret med salt og peber.
  • Varm halvdelen af olien på en slip let-pande, og steg rødspætterne først på den ene side i ca. 3 min.
  • Tilsæt resten af olien, vend rødspætterne, og steg dem i yderligere 3 min.
  • Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i både.
  • Vend forsigtigt appelsiner, hindbær og mandler med bulgur, og krydr med salt og peber.  
Servér de stegte rødspætter med bulgursalat.

Tip: I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark