Stegt rødspættefilet med auberginekaviar

5.5/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 3403
Stegt rødspættefilet med auberginekaviar

Du skal bruge

2 auberginer
4 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
1 bundt forårsløg
1 potte basilikum
salt og peber
450-500 g rødspættefilet
1 dl hvedemel

Tilbehør:
Kogt bulgur eller couscous


Sådan gør du

  • Læg auberginerne i et fad med bagepapir. Læg de pillede hvidløgsfed ved siden af auberginerne.
  • Hæld 2 spsk olie over auberginerne, og bag dem i ovnen i 30-40 min. ved 180 grader, til de er bløde og helt møre indeni.
  • Skrab auberginekødet fri af skrællen, og hak det sammen med hvidløgene, forårsløg og basilikum. Smag til med salt.
  • Varm 1 spsk olie op på en pande. Hæld melet ud på en tallerken. Klap rødspættefileterne sammen på midten, vend dem i mel, og steg dem gyldenbrune på begge sider. Krydr med salt og peber.

Servér rødspættefileterne med auberginekaviaren og kogt bulgur eller couscous.

Tip: I stedet for rødspætte kan du anvende ising, skærising, skrubbe eller rødtunge.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark